top of page
Anne Lohne Heradstveit

Gullsmed A. Lohne

-tredje generasjon ekte gullsmed!

I nesten 100 år har vi hjulpet bergenserne med å finne vakre smykker og perfekte gaver til enhver anledning! Vår familiedrevne gullsmedbutikk ble startet i 1928, og drives i dag av tredje generasjon Lohne, gullsmed og gemmolog Anne Lohne Heradstveit. Alle våre ansatte har solid fagkunnskap, og fokus på personlig veiledning og god kundebehandling. Vi har et bredt og unikt vareutvalg som du ikke finner alle andre steder. Trygghet og tillit er et nøkkelord for oss, og spesielt innenfor salg av diamantsmykker. Vi har et av det største utvalget av diamantsmykker på vestlandet, med diamanter i alle prisklasser. Hos oss kjøper du kvalitet!
Kjærligheten står høyt hos oss, og vi har et bredt utvalg av forlovelse og gifteringer i både hvitt, gult og rosegull, og med diamanter. 
Vi fører det meste av bunadsølv til bunader i Hordaland, både til manns, kvinne og barnebunad.
Vi har også et rikt utvalg av gaveartikler, sølvbestikk, sølvlysestaker og klokker.  Vi er her for deg som leter etter den perfekte gaven, enten det er til dåp, konfirmasjon, morsdag, forlovelse, bryllup eller runde dager! Vi har eget verksted som reparerer og inngraverer smykker og sølvvarer. Velkommen inn til den ekte gullsmeden på Torgallmenningen!

bottom of page